Interieurverlichting

Qua interieur hebben we grofweg een onderscheid in klassieke - , moderne -, en led armaturen.
Van lampenkappen, kroonluchters, spanningsrail, industrial, (inbouw)spots en super hippe designlampen tot prachtige klassieke lampen alles hoort tot de mogelijkheden.
Naast de regulieren merken, in diverse prijscategorieën hebben we een aantal eigen producties zoals een kroonluchter (eventueel geschikt voor buiten) in diverse afmetingen en uitvoeringen die tevens te huur zijn voor tijdelijke evenementen zoals bruiloft of festival.

Met een aanvulling van projectverlichting speciaal voor kantoor, magazijn of winkel en een groot assortiment ledstrips, modules en aluminium (traptrede-)profielen, voor de decoratieve afwerking is ons aanbod compleet.

Met eventueel een lichtberekening is uiteindelijk te bepalen of u keus ook het gewenste resultaat behaald en kunt u samen met één van onze specialisten tot de juiste beslissingen komen wat binnen uw beschikbare budget valt.
Wat de wensen ook zijn, neemt u gerust contact met ons op of laat u wensen achter met het contactformulier.

o.a.  SLV, Tronix, World Light Design, Osram, Konstsmide, Nordlux,  Il Fanale, Agi, Disegnoluce, Slamp, Metallux, Paulmann, Spinlight,