Feestverlichting

Kroonluchters, overspanningen, paalornamenten, contour/gevelverlichting en boomverlichting voor winkel- en horeca gebieden is de specialiteit van ID Light.

Voor het ontwerpen, adviseren, produceren, monteren, installeren, demonteren, onderhouden en opslag bent u dus bij ons op het juiste adres.

Sinds jaren verzorgd ID Light in de wintermaanden door het hele land de feeërieke sfeer in vele winkel- en horeca centra.

Door de bijna ongeëvenaarde ervaring op het gebied van boomverlichting (sinds 1991!) is ID Light verantwoordelijk voor vele prachtig verlichte bomen door het hele land. Niet alleen in opdracht van particulieren, ondernemingen, verenigingen en gemeente, maar ook voor “collega’s in het vak” is ID Light vaak betrokken bij tal van grote projecten als adviserende en uitvoerende partij.

Zo hebben we in 2010 in opdracht van Homan BV bijvoorbeeld de bomen op de Coolsingel te Rotterdam voorzien van ruim zestien kilometer led verlichting.

Met enige trots hebben dit zelfde jaar in samenwerking met MK Benelux en firma Kusters de bomen in het centrum van Eindhoven tevens voorzien van led verlichting. Samen met de reeds bestaande verlichting in de straten en pleinen geeft het geheel een zéér sfeervol geheel en is Eindhoven met recht “De lichtstad van Nederland!”

Naast de grotere projecten verzorgd ID Light jaarlijks ook de tijdelijke of permanente (winter) sfeerverlichting voor vele winkels- en horeca gelegenheden. Van subtiel tot uitbundig, led of gloeilampjes, hoog of laag, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Ons creatieve en vakkundige team met hoogwerkers staat voor u klaar!

Na het seizoen wordt de verlichting in overleg weer gedemonteerd, opgeslagen en nagekeken om vervolgens in het nieuwe seizoen weer gemonteerd te worden.

Naast de eigen ontwerpen en producties voeren we onder andere het uitgebreide en mooie programma van www.mk-illumination.com , het meer traditionele programma van www.jelittostar.de en de unieke 3-D sculpturen van www.kms-lighting.com

Projectmatig bestaat de mogelijkheid om aan de hand van een foto van uw winkel- of horeca gebied een artist impression te maken zodat u een goed beeld krijgt wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.
(Link artist impression)

Uiteraard zijn wij ook actief buiten de winterperiode en zijn bijvoorbeeld onze kroonluchters ook goed inzetbaar bij tal van zomeractiviteiten en evenementen en zorgen ze vaak voor de nodige extra sfeer.