Boomverlichting

Boom verlichting:

Met een ervaring in huis van bijna 20 jaar, en doordat wij bijvoorbeeld de bomen op de Coolsingel in Rotterdam voor de tweede keer hebben verlicht in deze periode mag je ID Light als één van de verlichtingsspecialisten van Nederland beschouwen. Naast verschillende instellingen zoals gemeentes, particulieren, horeca- en winkeliersverenigingen zijn er ook verschillende “collega’s in het vak” die om deze reden een beroep doen op onze expertise .

Met ons ervaren team en eigen hoogwerkers is geen project te gek en zijn we jaarlijks verantwoordelijk voor honderden feeëriek verlichte bomen door het hele land.

Naast de techniek zijn er een aantal facetten die zéér belangrijk zijn. Veiligheid tijdens de werkzaamheden bijvoorbeeld, maar ook daarna, een boom beweegt en groeit, hoe gaat dat met de elektriciteit? Laag spanning of 230V? Mag de verlichting permanent worden gemonteerd of is het van tijdelijke aard?

De waarde van een oude boom in een oude stadskern bijvoorbeeld is van een onschatbare waarde en veel gemeentes zijn hier terecht zuinig op en hebben liever niet dat hiermee iets zal gebeuren door toedoen van beunhazen.

Puttend uit de jarenlange ervaring heeft ID Light hier technieken voor dat de boom dus geen schade zal ondervinden en de boom eventueel voor jaren mooi verlicht zal zijn.

Vanzelfsprekend is het voor zowel de boom als het systeem noodzakelijk om periodiek onderhoud uit te voeren.

Qua systeem zijn wij onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaald merk.
Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.