Licht- en krachtinstallaties.

Het aanbrengen van licht- en krachtinstallaties vraagt om vakkennis, ervaring en oog voor nieuwe ontwikkelingen. Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfshallen, winkels, hotel en restaurants: in alle segmenten kan ID Light installatietechniek uw partner zijn.

Elektrotechniek is in elke omstandigheid noodzakelijk. De afgelopen decennia zijn er veel nieuwe producten op de markt gebracht. Samen met de klant selecteren wij materialen en oplossingen op grond van flexibiliteit, bedieningsgemak, duurzaamheid, verhoging van de efficiency en verlaging van de energiekosten.

U kunt bij ons terecht voor het transporteren en verdelen van grotere vermogens voor bijvoorbeeld fabrieksinstallaties. Met behulp van diverse leiding- en verdeelsystemen kan vervolgens de diverse randapparatuur bestuurd en geregeld worden.
ID Light installatietechniek ontwerpt en bouwt eventueel zelf de groepsverdelers op maat, met zorg en oog voor detail.

In onze nieuwe showroom kunt u ideeën opdoen voor u verbouwing of nieuwbouw. Wij ontwerpen en adviseren u graag en kunnen u de nieuwste ontwikkelingen tonen.