CV installaties

U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf en installatie van uw nieuwe cv ketel. U krijgt bij ons exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wij komen bij u langs en adviseren u vanuit onze deskundigheid welke installatie het best bij uw woonsituatie past. Wij houden daarbij ook rekening met wat u wilt uitgeven en bieden u eventueel alternatieven aan.


Onderhouden van de CV installatie

Voor een garantie op goede werking van uw cv-ketel adviseren wij onderhoudscontracten, zodat u niet plotsklap in de kou komt te staan. Bij deze contracten horen ook de jaarlijkse servicebeurten waarbij de ketels worden schoongemaakt en gecontroleerd, preventief.

Maak direct een afspraak met onze adviseur.

Wij komen bij u langs om te bepalen welk type ketel bij uw situatie past, waarna u van ons geheel vrijblijvend een offerte ontvangt.

Vervangen van de CV installatie.

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering, daarom is de juiste keuze zo belangrijk. U beslist voor de komende 15 jaar over het warmte-en warmwatercomfort in huis. Behaaglijk wonen willen we allemaal. De grootte en de ligging van uw huis bepaalt het plezier en comfort in uw huis.

Wij kunnen U een deskundige advies geven en een vrijblijvend prijsopgave doen, wij zijn officieel dealer van Intergas verwarmingsketel en kunnen u een concurrerend aanbod doen. Intergas is een van de beste Nederlandse A klasse ketels en natuurlijk aan ieder keurmerk positief beoorbeeld.